Monday 22 September 2008

Windows 7. Καιρός για αλλαγή?

...Και πριν καλά καλά εδραιωθούν τα Vista, η κυρία Microsoft έχει αρχίσει να την ψάχνει για νέο λογισμικό, μάντεψε...Windows! Αλλά αυτά θα είναι καλύτερα! Όπως κάθε καινούρια Windows ε? Για να σκεφτούμε λίγο...Ας πάρουμε από τα Windows 95 και ένθεν.

Τα Windows 98 θα είναι πιο βελτιωμένα και με περισσότερες δυνατότητες...
Τα Windows ME θα είναι πιο βελτιωμένα και με περισσότερες δυνατότητες...
Τα Windows 2000 θα είναι πιο βελτιωμένα και με περισσότερες δυνατότητες...
Τα Windows XP θα είναι πιο βελτιωμένα και με περισσότερες δυνατότητες...
Τα Windows (S)VISTA θα είναι πιο βελτιωμένα και με περισσότερες δυνατότητες...

και πριν καλά καλά πάρουμε ανάσα, τι θα είναι τα Windows 7 ?

ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ?

Έβλεπα κάτι screenshots που μπορείτε να δείτε σ'αυτό το άρθρο και προς μεγάλη μου έκπληξη τι βλέπω? ΚΕΝΟΥΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Start ? Ένα μικρό β(λ)ήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο β(λ)ήμα για την ανθρωπότητα δηλαδη που είπε και ο φίλος μου ο Neil! Πώς...είναι πιο γυαλιστερό και...πατιέται καλύτερα!

Επίσης τι βλέπω: καινούριο Calculator! Α, οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά! Κάνει τα βασικές - κλασσικές πράξεις που κάνουν τα calculators από καιρό Windows 3.11 (1990 - κάτι) ΑΛΛΑ, υπολογίζει και πόσες μέρες έχουν περάσει από π.χ. το 26/4/1821 μέχρι σήμερα!

Μήπως το έχουμε κουράσει με τα Windows και όλο αυτό το σκηνικό του τι θα παρουσιάσει η Microsoft και θα είναι καινοτομία κλπ ? Έγώ προσωπικά έχω πάψει να διαβάζω συγκριτικά test και υποψήφιες εκδόσεις των Windows γιατί λέω, όλα ίδια θα ναι.
Εσείς οι χρυσοπληρωμένοι innovation researches, γιατί δεν κάνετε καμία ουσιαστική αλλαγή στο λειτουργικό σας? Κάποια στιγμή θα σας πάρουν χαμπάρι και θα σταματήσουν να σας αγοράζουν...
Α, να μην ξεχάσω να προσθέσω: σημαντική αλλαγή στη Ζωγραφική των Windows. Βέβαια δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιά είναι, μάλλον την κρύβουν προς το παρόν.

1 comment:

Pixel Sprite said...

MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES MAC OS RULES !!
afta :P